Trouwfeest of Babyborrel

Heeft u een Trouwfeest of babyborrel?!
Bedrijfsopening, Bedrijfsfeest, straatfeest, verjaardag, communie, bruiloft, kinderfeest, zakenfeest of een ander feest waarbij u ook op zoek bent naar frietwagen, snackwagen of frietkar?

Huur dan bij Denniesfrietkar.be een prachtige en uitnodigende foodtrailer!

Wij weten hoe belangrijk het is om een bruiloft of babyborrel te organiseren en wat daar allemaal bij komt kijken. De mooiste dag van uw leven viert u niet met zomaar een frietwagen. Daarom hebben wij een uitnodige foodtrailer die helemaal voorzien is als een snackwagen. Ook de afwerking van de foodtrailer kleding, apparatuur en accessoires geeft een stijlvolle klasse en straalt een professionalisme uit. Wij komen graag bij u op locatie om uw trouwfeest of babyborrel te voorzien van Belgische friet en snacks met saus de mobiele snackwagen op uw feest waar uw gasten lekkere Vlaamse friet en snacks kunnen komen eten.

Denniesfrietkar.be is gespecialiseerd in het verzorgen van trouwfeesten en babyborrel met Vlaamse friet met snacks in heel Nederland en België. Wij verzorgen uw feest van een gezellige uitziende foodtrailer die Belgische friet en snacks serveert. Samen maken we er een leuk en gezellig feest van! Denniesfrietkar.be is uw partner voor een geslaagd feest. Bij ons heeft u keuze uit verschillende menu’s.

Uw gasten kunnen onbeperkt friet eten tegen een vaste prijs. Onze foodtruck en persoonlijke aanpak staan garant voor een losse en gemoedelijke sfeer waarin iedereen zich meteen thuis voelt. Bij een feest staat ons volledig aandacht tot jullie beschikking. U hoeft zich verder geen zorgen te maken en u weet waar u aan toe bent. Het afval nemen wij zelfs ook mee. Wij komen graag met onze snackwagen naar u toe en zorgen er voor dat uw gasten lekker kunnen genieten van een leuke foodtruck met zijn heerlijke Vlaamse friet en de lekkerste snacks van de beste kwaliteit. Klinkt dit als muziek in je oren? Neem dan snel contact op via info@denniesfrietkar.nl